CEO

Iulian Veghes

Profesor al Universității din București și marketer de peste 20 de ani, Iulian coordonează succesul agențiilor și clienților cu aceeași pasiune care i-a dat renumele în industrie.


HEAD OF DIGITAL

Paul Petrescu

ADN digital și peste 10 ani de experiență în marketing. Paul a dezvoltat strategii personalizate pentru a ajuta afacerile de elită să-și atingă obiectivele cu succes și să aibă o voce unică.

HEAD OF MARKETING & COMMS

Cristina Iordache

Cristina a coordonat campanii de marketing pentru unele din cele mai mari brand-uri din nișele lor specifice. Comunică eficient și ajută echipele să aibă o imagine de ansamblu asupra oricărei situații.


ART DIRECTOR

Cornelia Stancu

Nu exista pixel pe care Cornelia sa nu-l transforme in arta. Misiunea ei este de a crea love brands cu personalitate si un stil usor recognoscibil.

HEAD OF SEO

Alexandru Gheorghe

Peste 15 ani petrecuți alături de branduri de renume. Alex e pasionat de creșterea organică a afacerilor online și livrează rezultate excelente în proiectele din toate domeniile de business.


CRM SPECIALIST

Alvin Omer

Alvin este specialist în email marketing, CRM, newslettere, notificări real-time și alte tehnici esențiale pentru direct marketing. Lucrează de peste 5 ani cu diverse brand-uri mari pe CRM și eCommerce.

HEAD OF FUNNELS

Oana Subțirică

Oana îmbină business-ul și creativitatea. Așa a reușit să conducă echipe în industrii diverse. Skill-urile ei se dezvoltă și se adaptează fiecărei nișe pe care lucrează.

PARTENERUL TAU
IN MARKETING DIGITAL

Suntem o echipa de specialisti in SEO, CRM, achizitie & retentie, analiza de date, cu peste 15 ani de experienta in marketing digital.

85%

Rata de retentie a clientilor

12+

Tari in care crestem afaceri

16

Membri talentati ai echipei

Rămâi la curent

Abonează-te la newsletter-ul nostru gratuit